Vi älskar pastarätter och en god cannelloni är inget undantag. Dessutom är rätten lätt att göra och tar max en och en halv timma att göra.
Ingredienser:
- 1 ask med cannelloni
- Salsa blandning
- 2 burkar ricotta
- 1 fetaost
- Hackade valnötter
- 1 påse bladspenat
- 2 msk olivolja
- Svartpeppar
Börja med att blanda olivolja, ricotta, fetaost, lite salsa, bladspenat och hackade valnötter i en kastrull och när blandningen smält kryddar du med mortlad svartpeppar. Låt blandningen få svalna för annars spricker cannellonirören lätt.
Ta en form och pensla den med olivolja. Fyll därefter alla cannelloni med blandningen och placera i formen. Lägg resterna av blandningen på toppen och överst täcker du med salsa och ett tunt lager med parmesan. In i ugnen på 200 grader tills rätten fått en fin färg av den smälta osten. Njut av en gudomligt god pastarätt. Som vin rekommenderas ett rosévin med fin fruktighet.