Varför gå ut och äta lyxpizza när man kan göra den ännu bättre själv? Och just med de fantastiska råvaror du själv hittat i din favoritbutik.
Pizza con pere e Gorgonzola piccante by #Silverspoonproject (147/2000)
Vi gör alltid vår pizza på 50/50 durumvete och vanligt vetemjöl tillsammans med italiensk olivolja. Senast vi gjorde pizza blev en av de allra godaste varianter vi någonsin gjort. Skivade Conferencepäron, Gorgonzola piccante, hackade valnötter (blötlagda) samt körsbärstomater från Gragnanoproducenten Garofalo (finns nu på ICA). En fantastisk kombination där Gorgonzolan och päron gifter sig och där valnötterna ger pizzan en extra touch.
Mitt råd är att du provar med just din favoritkombo och testar dig fram till det perfekta resultatet.
Tack för återkoppling! Med kombinationen päron och Gorgonzola går det inte att misslyckas.
Trevlig helg
P-O
Originell pizza, låter supergott!
Trevlig helg ?