Beetroot with Béchamel sauce
Hösten har kommit på besök!
Var tog den efterlängtade sommaren vägen. Inställda golfrundor och andra aktiviteter har präglat denna årstid på ett sätt som som får de flesta sommarfreaks att skrika rakt ut i förtvivlan. Nu börjar hösten göra sig påmind så smått och tack och lov att den för med sig diverse färska primörer och nya spännande vinsläpp.
Ensam i huset då frun är i Milano! Då får det bli lite nyttig smalmat med en av höstens delikatesser i form av rödbetor.
Börja med att värma ugnen till 180 grader. Koka rödbetor tills dess du kan sticka kniven igenom den. Samtidigt tillagas en äkta béchamelsås som blir till en förträfflig blandning tillsammans med skivade rödbetor. Låt stå i ugnen tills dess det börjar bubbla upp ordentligt. Smalmat när det är som bäst!
Avslutningsvis en underbar låt som värmer i höstmörkret.
https://youtube.com/watch?v=betZWo0gZrc%3Fversion%3D3