Seafood Risotto in Champagne!
En superläcker rätt med de bästa råvarorna kokat i Champagne. Kan det bli bättre?
Börja med att smälta 100g smör i en wokpanna och lägg i 350g risottoris och låt smöret sjuda in under omrörning. Häll därefter i ett par dl Champagne. När den gudabenådade drycken gått in i riset är det dax att tillsätta 1,5 liter grönsaks- och fiskbuljong gradvis. När vätskan börjar ta slut åker valfri seafood in i risblandningen tillsammans med parmesanost och får en behaglig upphettning tills lagom tuggmotstånd uppnåtts.
Bästa risotton hitintills i mitt risottoliv…
Låt nu någon av de svenska golfkillarna ta Sveriges första vinst i en major. Min tips är Fredrik Jacobson som är en av världens bästa puttare (vilket behövs på Royal St Georges om du vill komma åt The Claret Jug).
https://youtube.com/watch?v=hZj9bi7YNmI%3Fversion%3D3