Ricotta, Ruccola, Spinach and Pancetta Cannelloni
Älskade Cannelloni blir rätten för dagen.
Gör pastadeg och kör genom pastamaskinen eller kavla ut så tunt som möjligt. Skär därefter lagom stora bitar av pastan till de blivande rullarna.
Blandningen är superenkel att göra. Ta en påse med tinad bladspenat och krama bort vatten. Tillsätt hackad ruccola, svartpeppar, en burk ricotta och brynt Pancetta som skärs i strimlor. När allt är blandat så fördelar du smeten på pastan och rulla ihop. Smörj en form med svensk ekologisk solrosolja och häll i en burk med krossade tomater och krydda med basilika, för att därefter placera ut rullarna och strö över lite Parmesanost. In i ugnen på 200 grader under ca 30 minuter tills pastan fått en fin färg. Underbara smakaromer väntar.
https://youtube.com/watch?v=wYMuL0z2uJk%3Ffs%3D1