Poached deer beef with rosemary.
Måste börja med att ber er läsare om ursäkt för strulet med bloggen. Hoppas att One.com nu fått ordning på problemen så att vi kan fokusera på rätt saker igen.
November och hjortkött går ihop som ett blixtlås. Har än en gång haft lyckan att få tag i en utmärkt bit av kött från Bonnarps Hjortgård i Skåne. Denna gången blev det en bit hjortentrecöte som tillagades på ett väldans enkelt sätt. Ett tips till er som bor i södra Skåne och vill testa på smaskigt hjortkött, är att besöka bondens egen marknad på Drottningtorget i Malmö den 11 december.
Nu till matlagningen! Skär entrecôten i mindre bitar och stek i olivolja. Hacka ett par vitlöksklyftor tillsammans med färsk rosmarin och lite havssaltflingor och tillsätt till köttet när det fått lite färg. Avsluta med att hälla på lite vit balsamvinäger. Mixa det gärna med en enkel krispig sallad och du får en garanterat nyttig och mycket god måltid. Hjortköttet var suberbt att använda till denna typ av rätt.
Regissören Michael Cimino har regisserat filmen Deer Hunter med Robert De Niro i huvudrollen. Den låter åskådaren följa ett kompisgäng från Pennsylvanias stålindustri före, under och efter Vietnamkriget. En fantastisk film och musiken går inte av för hacker den heller.
https://youtube.com/watch?v=xAAiYMgFcbw%3Ffs%3D1