Skip to content

Vinblogg

Goda vintips och italiensk mat

  • Hem
  • Vintips
  • The silver spoon project
  • Mousserande
  • Champagne
Menu

Asparagi alla Parmigiana (23/2000)

Posted on ons, juni 16, 2010tis, oktober 01, 2019 by Per-Olof Diderot

PARMESAN ASPARAGUS (23)

II mio amato Asparagi!

Den svenska sparrissäsongen går mot slutet och nu gäller det att spurta för att njuta maximalt av denna härliga grönsak.

Kan det bli enklare, men ändå så himmelskt gott. Stek upp alternativt koka sparrisen och blanda därefter med parmesanost, olivolja och en mix av pinjekärnor/pumpafrön/solrosfrön. En rätt till alla lägen som försvinner snabbare än blixten.

https://youtube.com/watch?v=VcA_pOrY3FQ

Posted in The silver spoon project

Inläggsnavigering

Melanzane farcite alla Mozzarella e Salsicce alle dieci erbe (21-22/2000)
Vintips -Springfield Wild Yeast 2006

Related Post

  • Fregola- En ny pastafavorit från Sardinien
  • Caponata – Italienska motsvarigheten till Ratatouille
  • En av vårens höjdpunkter är här! Vit sparris från Tyskland!
  • Hummerpremiär – Risotto med havskräftor och hummersoppa
  • Friterad torskrygg med hummersoppa och pancetta lindade haricot verts
  • Risotto med marinerad kyckling och sparris Risotto med marinerad kyckling och sparris!

Lämna ett svar Avbryt svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Theme Design & Developed By OpenSumo
  • Hem
  • Vintips
  • The silver spoon project
  • Mousserande
  • Champagne