Skip to content

Vinblogg

Goda vintips och italiensk mat

  • Hem
  • Vintips
  • The silver spoon project
  • Mousserande
  • Champagne
Menu

Polpi al vino rosso (19/2000)

Posted on lör, juni 05, 2010tis, oktober 01, 2019 by Per-Olof Diderot

OCTOPUS IN RED WINE (19)

Efter allt studentfirande i veckan är det skönt att ha denna underbara vecka avklarad. Nu är det dax att öka farten i matprojektet. Ett antal rätter är på gång och första är nu tillrättad.

Älskar bläckfisk i olika former. Dock inte när jag åkte till Portugal i min ungdom (några få år sedan smiley), då jag trodde att jag beställt en grillad variant och istället fick jag en kokt slemmig version. Men jag ger inte upp så lätt, så när jag får chansen och det finns på menyn är det spännande att göra ett test.

Denna rätt är förutom bläckfiskringar kompletterad med vitlök, rödlök, medelhavskryddor, olivolja och rött vin. En superkombination som varmt rekommenderas.

https://youtube.com/watch?v=BNfxh_woph4%3Ffs%3D1

Posted in The silver spoon project

Inläggsnavigering

Vintips -Pierre Peters Champagne Cuvée de Réserve NV
Vintips -Bricco Quaglia Moscato d’Asti 2009

Related Post

  • Fregola- En ny pastafavorit från Sardinien
  • Caponata – Italienska motsvarigheten till Ratatouille
  • En av vårens höjdpunkter är här! Vit sparris från Tyskland!
  • Hummerpremiär – Risotto med havskräftor och hummersoppa
  • Friterad torskrygg med hummersoppa och pancetta lindade haricot verts
  • Risotto med marinerad kyckling och sparris Risotto med marinerad kyckling och sparris!

Lämna ett svar Avbryt svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Theme Design & Developed By OpenSumo
  • Hem
  • Vintips
  • The silver spoon project
  • Mousserande
  • Champagne