ZANDER ALLE ERBE (8)
PURÈ DI PATATE CREMOSO (9)
CREMA DI MASCARPONE E FRAGOLE (10)
Gösfilé är en given succé på matbordet och inte allt för svår att laga till. Vi testade en rätt där fisken anrättas tillsammans med en rotfruktspuré, provencalska kryddor och vitt vin. Till detta serverades en underbar potatismos som spetsades med en halv burk Mascarpone. Kan verkligen rekommendera detta sätt att göra mos. En enkel rätt som omvandlas till vardagslyx.
Som avslutning fick det bli förra sommarens jordgubbar med en Mascarpone kräm. Mycket trevlig, lättlagad och uppskattad måltid.
https://youtube.com/watch?v=aQincZJWEqY
Hej,Jag kan tyvärr inte återge receptet av copyright skäl men rekommenderar dig att söka på nätet alternativt köpa den fantastiska bok som jag lagar efter.MVHP-O
Hej ni råkar inte ha receptet på PURÈ DI PATATE CREMOSO?
Mvh Hampus